News

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanjën e re "Fleur de Miraval"

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanj...

Brad Pitt dhe partnerët sapo kanë lançuar një edicion të dytë të shampanjës së tyre roze Fleur de Miraval.Fleur de Miraval ‘ER2’ është zbuluar këtë javë, duke shënuar aventurën më...

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanj...

Brad Pitt dhe partnerët sapo kanë lançuar një edicion të dytë të shampanjës së tyre roze Fleur de Miraval.Fleur de Miraval ‘ER2’ është zbuluar këtë javë, duke shënuar aventurën më...

A jeni ju një super shijues?

A jeni ju një super shijues?

Nëse keni më shumë se 30 sytha të shijes në një hapësirë ​​me madhësinë e një vrime në gjuhën tuaj atëherë ju jeni një supershijues. Ju gjithashtu mund të jeni...

A jeni ju një super shijues?

Nëse keni më shumë se 30 sytha të shijes në një hapësirë ​​me madhësinë e një vrime në gjuhën tuaj atëherë ju jeni një supershijues. Ju gjithashtu mund të jeni...