Natë romantike degustimi për dy persona

Natë romantike degustimi për dy persona

Megjithëse asgjë nuk mund të zëvendësojë ambientin e këndshëm të një restoranti apo kantine vere, edhe ambjentet e ngrohta të shpisë kanë kënaqësi më vete. Pavarësisht nëse jeni të mbyllur në shtëpi ose dëshironi të kurseni para, një degustim vere në shtëpi është një mënyrë kreative për t'u zbavitur gjatë një "date night" apo ditës së Shën Valentinit! Më poshtë gjeni disa hapa që mund të ndiqni për të bërë degustimin në kushtet e shtëpisë.

1. Gjeni një temë
Jugu i italisë, vera franceze, vera shqiptare apo dicka të re totalisht? Krijoni një temë për ju dhe të dashurin tuaj, ose për ju dhe grupin tuaj të miqevee, dhe zgjidhni verërat dhe çiftet që koordinojnë me festimet.
2. Zgjidhni një ose dy vera për person
Pasi të keni temën tuaj, zgjidhni verërat që e plotësojnë atë. Mund të jenë të gjitha të bardhat, të gjitha të kuqet, të gjitha spumante, ose një përzierje e të treve. Nëse jeni duke organizuar një festë më të madhe, mund të kërkoni që mysafirët tuaj të sjellin një verë për mysafir / çift. .
3. Krijoni një çiftëzim për verën
Krijoni një çiftëzim për verërat tuaja. Ju mund të merrni super fantazi me këtë dhe të hulumtoni një çiftëzim që shkon në mënyrë të përsosur me verërat. Mund të zgjidhni një çiftim që të shoqërojë dhe në darkë ose thjesht disa antipasta ose djathra të përshtatshëm. 
4. Mbani shënim mbi shijet dhe bisedat
Duhet të jeni të përgatitur me disa fletë për shënime me të dhëna sipas verës së zgjedhur. Mundet edhe te bëni disa kërkime për verat verërat dhe të keni dy ose tre pika për të diskutuar.

5. Mbushni gotat dhe kënaquni!
Kjo është pjesa më e bukur. Do të kënaqeni edhe pse në kushte shtëpie. Nëse e provoni, përsëriteni këtë darkë në ditë të tjera dhe zgjidhni vera të ndryshme. Gëzuar!

Kthehu te blog