• Holiday Gift Boxes

 • Të dashurit tuaj meritojnë dhurata më të bukura...
 • Award Winning Wines

 • Etiketat më të vlerësuara dhe prestigjoze
 • Mundësia e fundit

 • Kapni një nga shishet e fundit të mbetura para se të mbarojnë
 • Matsu Wines

 • Një rrugëtim në kohë të disa gjeneratave...
 • Arco D’Aguieira

 • Një verë e projektuar me me kohë dhe përkushtim
 • Zbuloni Blog-un tonë!

 • Te rejat nga enologjia, shoqërimi me ushqimin e duhur apo këshilla praktike për degustuesit e zakonshëm

Holiday Gift Boxes

Të dashurit tuaj meritojnë dhurata më të bukura... Zbulo tani

Award Winning Wines

Etiketat më të vlerësuara dhe prestigjoze Zbulo Tani

Mundësia e fundit

Kapni një nga shishet e fundit të mbetura para se të mbarojnë Zbulo Tani

Matsu Wines

Një rrugëtim në kohë të disa gjeneratave... Shikoni më shumë

Arco D’Aguieira

Një verë e projektuar me me kohë dhe përkushtim Shiko Detaje

Zbuloni Blog-un tonë!

Te rejat nga enologjia, shoqërimi me ushqimin e duhur apo këshilla praktike për degustuesit e zakonshëm Zbulo Blog

Wine from all over the world!

“Accept what life offers you and try to drink from every cup. All wines should be tasted; some should only be sipped, but with others, drink the whole bottle.” ― Paulo Coelho

Bli verat tona me nje klik

Kërko

Shfleto një shumëllojshmëri etiketash nga vendet më të dëgjuara verëprodhuese. Zgjidhni sipas preferencave tuaja dhe shikoni detajet e shoqëruara e sugjeruara për t'ju përshtatur më së miri shijeve tuaja.

Bli

Vendos në kosh një apo mbushe plot me etiketa nga rajonet më të vjetra e të vlerësuara në botë. Vendos detajet e tua, finalizo porosinë dhe produket do shfaqen në derën tënde brenda ditës.

Rehatohu

Mos ki merak, nuk mbaron me kaq! Platforma jonë do ju ndjeki në çdo hap, me udhëzime, çiftime me ushqimin e duhur apo këshilla në rastet e festave dhe darkave mes miqve dhe familjes.

Zbuloni Blog-un tonë!

Në mënyrë periodike do t’ju mbajmë të përditësuar me informacione të vlefshme, si prodhimtari, shoqërimi me ushqimin e duhur apo këshilla praktike për degustuesit e zakonshëm.

Shiko Blog

Blog posts

Featured collection

 • Porta 6 Tinto - Vidigal
  Çmimi i rregullt
  Lek 1,500
  Çmimi i zbritur
  Lek 1,500
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Boa Noite Lisboa - Vidigal
  Çmimi i rregullt
  Lek 2,400
  Çmimi i zbritur
  Lek 2,400
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Porta 6 Reserva - Vidigal
  Çmimi i rregullt
  Lek 2,000
  Çmimi i zbritur
  Lek 2,000
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Casal Garcia - Vinho Verde Tinto
  Çmimi i rregullt
  Lek 1,300
  Çmimi i zbritur
  Lek 1,300
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Arco Tinto - Quinta d’Aguieira
  Çmimi i rregullt
  Lek 3,200
  Çmimi i zbritur
  Lek 3,200
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Tinto Red 2018 - Odisseia
  Çmimi i rregullt
  Lek 2,400
  Çmimi i zbritur
  Lek 2,400
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Douro Superior - Quinta Vale D. Maria
  Çmimi i rregullt
  Lek 3,000
  Çmimi i zbritur
  Lek 3,000
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur
 • Rubrica Red - Luis Duarte Vinhos
  Çmimi i rregullt
  Lek 3,500
  Çmimi i zbritur
  Lek 3,500
  Çmimi i rregullt
  Çmimi i njësisë
  per 
  E shitur

Somelieri im

Plotësoni pyetësorin për të zbuluar në cilën kategori verëdashësi futeni! Merni rekomandime mbi produktet tona dhe zbritje në blerjen tuaj të rradhës!

Fillo pyetësor

Detaje mbi porositë

Porositë e bëra përpara orës 19.00 do të bëhen brënda ditës. Porositë pas kësaj ore do të dërgohen ditën pasuese.

Mos harroni të regjistroheni në e-mail newsletter për të marrë oferta dhe përditësime nga platforma jonë.

VËMENDJE!

Alkooli mund të jetë i rrezikshëm për shëndetin nëse konsumohet në sasi të mëdha, funksionimi i makinerive ose ngarja e makinës pas konsumimit të alkoolit nuk është i këshillueshëm.

Shitja apo konsumi për personat nën moshën 18 vjeç, është i ndaluar në këtë faqe.