News

Grabitje e madhe vere në restorantin në Spanjë

Grabitje e madhe vere në restorantin në Spanjë

Një pronar restoranti spanjoll ka bërë një lutje për hajdutët që vodhën verën e mirë franceze që raportohet se vlen më shumë se një milion euro. José Polo, bashkëpronar dhe...

Grabitje e madhe vere në restorantin në Spanjë

Një pronar restoranti spanjoll ka bërë një lutje për hajdutët që vodhën verën e mirë franceze që raportohet se vlen më shumë se një milion euro. José Polo, bashkëpronar dhe...

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanjën e re "Fleur de Miraval"

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanj...

Brad Pitt dhe partnerët sapo kanë lançuar një edicion të dytë të shampanjës së tyre roze Fleur de Miraval.Fleur de Miraval ‘ER2’ është zbuluar këtë javë, duke shënuar aventurën më...

Brad Pitt dhe partnerët e tij lançojnë shampanj...

Brad Pitt dhe partnerët sapo kanë lançuar një edicion të dytë të shampanjës së tyre roze Fleur de Miraval.Fleur de Miraval ‘ER2’ është zbuluar këtë javë, duke shënuar aventurën më...

Pse shija e verës bëhet më e mirë me kalimin e kohës?

Pse shija e verës bëhet më e mirë me kalimin e ...

Njerëzit kanë vlerësuar përfitimet e vjetërimit të verës që nga ditët e grekëve të lashtë, të cilët prodhuan verë kashte, e aftë për vjetërim plaken për shkak të mbajtjes së saj...

Pse shija e verës bëhet më e mirë me kalimin e ...

Njerëzit kanë vlerësuar përfitimet e vjetërimit të verës që nga ditët e grekëve të lashtë, të cilët prodhuan verë kashte, e aftë për vjetërim plaken për shkak të mbajtjes së saj...

PASTA CARBONARA

PASTA CARBONARA

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Pasta Carbonara & Aveleda Alvarinho&Loureiro. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Pasta Carbonara, perfekte për tu shoqëruar me verën blend Alvarinho&Loureiro....

PASTA CARBONARA

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Pasta Carbonara & Aveleda Alvarinho&Loureiro. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Pasta Carbonara, perfekte për tu shoqëruar me verën blend Alvarinho&Loureiro....

MOUSSE ME MJEDËR DHE ARRË KOKOSI

MOUSSE ME MJEDËR DHE ARRË KOKOSI

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Mousse me Mjedër dhe Arrë Kokosi & Aveleda Fonte Rose. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Mousse me Mjedër...

MOUSSE ME MJEDËR DHE ARRË KOKOSI

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Mousse me Mjedër dhe Arrë Kokosi & Aveleda Fonte Rose. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Mousse me Mjedër...

MERLUC ME SALCË KARKALECI

MERLUC ME SALCË KARKALECI

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Merluc me Salcë Karkaleci & Aveleda Alvarinho. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Merluc me Salcë Karkaleci, perfekte për tu...

MERLUC ME SALCË KARKALECI

Food & Wine Pairings Zbuloni çiftimin më ekzotik për këtë fund vere: Merluc me Salcë Karkaleci & Aveleda Alvarinho. Po ndajmë me ju recetën vegjetariane Merluc me Salcë Karkaleci, perfekte për tu...