Quinta Vale D. Maria LBV Port UNFILTERED

Quinta Vale D. Maria LBV Port UNFILTERED

Tregtari
Vreshta
Çmimi i rregullt
Lek 4,000
Çmimi i zbritur
Lek 4,000
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi i njësisë
per 
Taksa e përfshirë Dërgesa llogaritet në arkë.

Vreshta te reja me moshë rreth 20 vjeç dhe disa vreshta të vjetra me një mesatare prej 60 vjetësh
Numri i shisheve te prodhuara: 4,315 shishe 75 cL

*36 muaj në fuçi të vjetra lisi*

  Viti First Vintage 1998

  Rajoni:  Douro, Portugali

  Rrushi: Përzierje fushore me 25 varietete të ndryshme rrushi

  Volumi i alkolit: 20%

  Temperatura e servires: 15/18°C

  Çiftimi i ushqimit: Për t'u shërbyer i ftohur si aperetiv ose si shoqërues i ëmbëlsirave.

   Çmimet: 

Robert Parker, 2020 - 91 pike
Wine Enthusiast, 2019 - 92 pike

*Sherbehet menjehere dhe nuk ka nevoje per dekantim*