Quinta Vale D. Maria Reserve Port

Quinta Vale D. Maria Reserve Port

Tregtari
Vreshta
Çmimi i rregullt
Lek 4,000
Çmimi i zbritur
Lek 4,000
Çmimi i rregullt
E shitur
Çmimi i njësisë
per 
Taksa e përfshirë Dërgesa llogaritet në arkë.

Vreshta te reja me moshë rreth 20 vjeç dhe disa vreshta të vjetra me një mesatare prej 60 vjetësh

  Viti Vendosja ne shishe Qershor 2020

  Rajoni:  Douro, Portugali

  Rrushi: Përzierje fushore me 25 varietete të ndryshme rrushi

  Volumi i alkolit: 20%

  Temperatura e servires: 15/18°C

  Çiftimi i ushqimit: Për t'u shërbyer i ftohur si aperetiv ose si shoqërues i ëmbëlsirave.

   Çmimet: 

International Wine Spirit Competition 2020 Silver Medal, 92 points
Wine Enthusiast, 2019, 90 points

*Sherbehet menjehere dhe nuk ka nevoje per dekantim*