News

 • Rioja, vëndi nga vijnë verërat më të njohura të Spanjës

  La Rioja është vendi i prodhimit të verës me famë botërore.Në brigjet e lumit Rio Oja, me pamje nga vreshtat e shpërndara dhe vargmalet e bukura.Pa...
 • Verërat e Portugalisë trendi më i ri për vera cilësore dhe aspak të shtrenjta

  Verërat që bëhen në Portugali kanë ndryshuar në mënyrë të konsiderueshme vetëm në pak vitet e fundit, dhe janë me të vërtetë trendi i momentit. Por...
 • Natë romantike degustimi për dy persona

  Megjithëse asgjë nuk mund të zëvendësojë ambientin e këndshëm të një restoranti apo kantine vere, edhe ambjentet e ngrohta të shpisë kanë kënaqësi ...
 • 7 filmat më të mirë me tematikë verën

  Edhe pse janë xhiruar nga profesionistë apo kanë elemente dramatike, filmat me verë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të mësuar dhe vlerësuar botë...
 • Ide për festa degustimi

  Të kalosh kohë me miqtë duke shijuar verë të mirë duket si diçka e së kaluarës. Por nuk ka pse të jetë aq e vështirë për sa kohë vëzhgoni distancën...
 • Sa shishe ju duhen për organizimin e një darke?

  RREGULLI 1:1 Ne e dimë që organizimi i një darke shpesh kërkon planifikim të kujdesshëm dhe përgatitje të menduar. Sa të ftuar kemi? Ndonjë kufi...
 • Si të shoqërojmë drekën e Krishtlindjeve me llojet e duhura të verës?

  Si të shoqërojmë drekën e Krishtlindjeve me llojet e duhura të verës?
 • Verërat më të mira për t’u çiftuar me pjatat italiane

  Verërat më të mira për t’u çiftuar me pjatat italiane
 • Ku e ruani verën në shtëpi?

  Dëshironi sa më shumë nga vera juaj, por nuk planifikoni ta pini menjëherë? Atëherë duhet ta ruani në mënyrën e duhur. Më poshtë mund të gjeni gabime dhe udhëzime se si të ruani verën në shtëpi.